Over ons

PER 31-12-2017 ZIJN ONZE BEDIJFSACTIVITEITEN BEEINDIGD.

 

Kamerbeek Montage b.v. is na de overname van Montagebedrijf Kamerbeek in 2011 druk doende haar groeistrategie gestalte te geven. Niet alleen werden door de overname de interne organisatie versterkt, maar zal Gerard Vriesenga kan zich optimaal voor zijn klanten en projecten in te zetten als accountmanager/projectleider. Dagelijks is hij op onze diverse projecten te vinden en is hij het eerste aanspreekpunt voor de chef monteur en projectleiders van onze opdrachtgevers.

Gerard Vriesenga, "Steeds vaker nemen middelgrote en grote installatiebedrijven contact met ons op. Ook zij zijn genoodzaakt op flexibele wijze hun personeelscapaciteit in te plannen. Meer en meer zien zij zichzelf als regisseur en doen engineering en werkvoorbereiding. De klus op de werkvloer besteden ze dan graag uit aan een partij waarop men kan rekenen. Vanuit onze filisofie werken we alleen met gemotiveerde vakbekwame ZZP 'ers. Mensen die niet op een uurtje kijken en specialist zijn in hun werk. We brengen dus de vraag in beeld, nemen het werk aan en zoeken daar de juiste (elektro)monteurs bij. We ontzorgen onze opdrachtgever dus in belangrijke mate! Bijkomend voordeel voor onze opdrachtgevers is dat wij alleen "de handjes" leveren. Zodoende kunnen zij hun marge maken op het werk en op de te leveren materialen."

Heeft u een project dat u met ons wilt bespreken, bel ons dan. Wij denken graag met u mee!

Gerard Vriesenga

Telefoon Gerard Vriesenga direct: 06-19665935
   

Missie

Het is onze doelstelling als onderaannemer van kabelgoot-, elektro- en beveiligingsinstallaties, om te groeien. Enerzijds door onze bestaande opdrachtgevers aan ons te binden door kwalitatief hoogwaardig werk te leveren binnen de gestelde termijn en tegen aantrekkelijke tarieven, anderzijds door overnames van branchegenoten die onze missie willen delen. Voor onze door ons ingehuurde flexwerkers (ZZP 'ers) zullen wij ons inzetten  een veilige werkomgeving te creëren waar zij met plezier kunnen werken tegen een marktconforme vergoeding.